Author Topic: My 7300 went kapoot!  (Read 489 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline Ducksnuff870

  • 6 cube
  • ****
  • Posts: 174
  • Karma: 16
Re: My 7300 went kapoot!
« Reply #30 on: December 03, 2014, 01:59:40 pm »

Offline Ducksnuff870

  • 6 cube
  • ****
  • Posts: 174
  • Karma: 16
Re: My 7300 went kapoot!
« Reply #31 on: December 03, 2014, 02:00:17 pm »

Offline Ducksnuff870

  • 6 cube
  • ****
  • Posts: 174
  • Karma: 16
Re: My 7300 went kapoot!
« Reply #32 on: December 03, 2014, 02:01:00 pm »

Offline Ducksnuff870

  • 6 cube
  • ****
  • Posts: 174
  • Karma: 16
Re: My 7300 went kapoot!
« Reply #33 on: December 03, 2014, 02:01:35 pm »

Offline Ducksnuff870

  • 6 cube
  • ****
  • Posts: 174
  • Karma: 16
Re: My 7300 went kapoot!
« Reply #34 on: December 03, 2014, 02:03:28 pm »

Do you want to bring it by and we can break them loose here?  Need to set up a day and time though. Pretty crazy schedule going on right now for me.
I appreciate it. May recruit your help putting her back together

Offline Ducksnuff870

  • 6 cube
  • ****
  • Posts: 174
  • Karma: 16
Re: My 7300 went kapoot!
« Reply #35 on: December 03, 2014, 02:04:22 pm »
Damage is on the exhaust side

Offline Ducksnuff870

  • 6 cube
  • ****
  • Posts: 174
  • Karma: 16
Re: My 7300 went kapoot!
« Reply #36 on: December 03, 2014, 03:48:38 pm »
Any diagnosis?

Offline adam32

  • Piped Saw
  • *****
  • Posts: 429
  • Karma: 46
Re: My 7300 went kapoot!
« Reply #37 on: December 03, 2014, 03:53:08 pm »

Offline Ducksnuff870

  • 6 cube
  • ****
  • Posts: 174
  • Karma: 16
Re: My 7300 went kapoot!
« Reply #38 on: December 03, 2014, 04:01:04 pm »
Lol y

Offline 660magnum

  • Global Moderator
  • Nitro Hotsaw
  • *******
  • Posts: 6437
  • Karma: 249
  • For The Love Of Chainsaws
  • Location: NCO
Re: My 7300 went kapoot!
« Reply #39 on: December 03, 2014, 05:15:58 pm »
It was run too lean one way or the other?

You need an opinion from Kevin if he thinks the cylinder will clean up?

If so, all you'll need is a Piston/ring and a base gasket?

There's probably a vacuum leak or the 7300 wouldn't have been lean?
We should share what we know... someone may learn...
That knowledge can live after us... and that "Pays It Forward".
Be all that you can be . . .

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
1170 Views
Last post March 10, 2012, 07:00:24 am
by MCW
0 Replies
423 Views
Last post February 04, 2013, 08:22:02 am
by Cut4fun
3 Replies
256 Views
Last post April 13, 2013, 02:21:07 pm
by 660magnum
17 Replies
557 Views
Last post January 26, 2014, 09:59:09 am
by Cut4fun .
6 Replies
899 Views
Last post June 30, 2017, 05:39:15 pm
by Philbert
5 Replies
298 Views
Last post February 26, 2014, 08:33:13 pm
by Ducksnuff870
31 Replies
750 Views
Last post March 04, 2014, 05:20:16 pm
by 660magnum
26 Replies
573 Views
Last post April 02, 2014, 09:03:00 pm
by Cut4fun .
3 Replies
416 Views
Last post January 03, 2016, 03:19:17 pm
by Eccentric
4 Replies
118 Views
Last post April 09, 2020, 08:07:32 am
by Cut4fun