Author Topic: Karma 'applaud' or 'smite' option is like a LIKE or Dislike on other sites  (Read 1554 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline Cut4fun

  • Administrator
  • Nitro Hotsaw
  • *******
  • Posts: 4045
  • Karma: 159
  • OHIO REDNECK
Turned it back on.  See if they fixed the glitches. 
REDNECK Saw Repair

Offline KilliansRedLeo

  • Nitro Hotsaw
  • *******
  • Posts: 2361
  • Karma: 80
  • Location: Rochester, NY
    • RoCHusqvarna
I keep accumulating 'likes' but still cannot give any out. Never see the red and blue buttons. I have used IE, Google Chrome and FireFox but nothing. I don't even know how people are giving them to me. Could it have something to do with being an administrator?

From all the posts on this subject it appears that normal users are the ones who complain that it doesn't work, yet the folks that say it works are all administrators or moderators. There is one way to find out, take away admin/mod priv from an admin/mod and see if the function goes away.

OBTW, how does one become an admin/mod?
"When the people fear the government...you have tyranny....When the government fears the people....you have liberty"

Thomas Jefferson
1743-1826

Offline Cut4fun .

  • Administrator
  • Nitro Hotsaw
  • *******
  • Posts: 21879
  • Karma: 522
  • OHIO REDNECK Saw Repair Getter Done
    • Redneck Chainsaw Repair
There is a glitch and some folks can click like dislike and some cant.  Nothing I can do about it on my end already tried.

I own the site and only admin.  I choose the mods too.  Sometimes I remove some when they are only on the site every now then.  Then add some as needed.   

Man of Stihl was a mod and didnt work for him.  660 mag is a mod and I think I recall him saying it dont work for him.  ;)
REDNECK Saw Repair Getter Done

Offline 660magnum

  • Global Moderator
  • Nitro Hotsaw
  • *******
  • Posts: 6437
  • Karma: 249
  • For The Love Of Chainsaws
  • Location: NCO
I can not see them either and I have Adblock & Noscript turned off for this site. I normally use Firefox but have also used Chrome. I've tried it as Moderator and not Moderator and never seen them
We should share what we know... someone may learn...
That knowledge can live after us... and that "Pays It Forward".
Be all that you can be . . .

Offline Cut4fun .

  • Administrator
  • Nitro Hotsaw
  • *******
  • Posts: 21879
  • Karma: 522
  • OHIO REDNECK Saw Repair Getter Done
    • Redneck Chainsaw Repair
Just like the other site I do that uses this software. I can see them with 1 name and not the other.  Just a glitch that they dont care about fixing I reckon. Really not important IMO.

 I do give likes to you all with great informative post. 
REDNECK Saw Repair Getter Done

Online 3000 FPS

  • Moderator
  • Nitro Hotsaw
  • *******
  • Posts: 4460
  • Karma: 273
  • Location: Carpenter, Wyoming
I see the likes and dislikes also and give out the likes when people post good information.
PP 505, 475, 445.

Offline John Mc

  • 5 cube
  • ***
  • Posts: 125
  • Karma: 12
  • Vermont
  • Location: Vermont
Still not showing the like/dislike button for me.  I've tried both with Firefox and Safari (the only two browsers I use), and on my iPhone. No luck on any of them.

Is there any chance you have to hit some minimum number of posts before this feature is enabled? (might be a way to keep someone from popping and and just playing games with it).  I don't post much, since I'm way behind most of you in my knowledge of chainsaws, but I do really appreciate the good information I've found here.

Offline 660magnum

  • Global Moderator
  • Nitro Hotsaw
  • *******
  • Posts: 6437
  • Karma: 249
  • For The Love Of Chainsaws
  • Location: NCO
I use fire Fox or Chromium on Unix and don't see the "likes" icon. Adblock is turned off for create a Forum and all available scripts are OK'd for this site.
We should share what we know... someone may learn...
That knowledge can live after us... and that "Pays It Forward".
Be all that you can be . . .

Offline KilliansRedLeo

  • Nitro Hotsaw
  • *******
  • Posts: 2361
  • Karma: 80
  • Location: Rochester, NY
    • RoCHusqvarna
I still think it has something to do with some other parameter or some arcane combination of parameters that when entered/changed is some specific order exposes the bug. I could not do it at all, then Kevin made me a mod now it works as it should. Jim perhaps Kevin could turn off your Mod status and then turn it back on just to see what happens, he could turn my mod status off as well and turn it back on just to see if it changes since it works now it may not when turned back on.
"When the people fear the government...you have tyranny....When the government fears the people....you have liberty"

Thomas Jefferson
1743-1826

Offline John Mc

  • 5 cube
  • ***
  • Posts: 125
  • Karma: 12
  • Vermont
  • Location: Vermont
I didn't mean to cause Kevin a whole lot of extra work.  Having access to it is not that big a deal to me.  I jusr wanted to do my part to let folks know their efforts are appreciated

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
5 Replies
275 Views
Last post December 21, 2012, 05:26:25 pm
by Al Smith
25 Replies
389 Views
Last post August 29, 2014, 05:34:23 am
by jmester