Author Topic: Husky 61 floods....  (Read 486 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline R.Singletary

  • 4 cube
  • **
  • Posts: 30
  • Karma: 1
Re: Husky 61 floods....
« Reply #10 on: October 03, 2014, 12:56:16 pm »
Hello every one, thank you fur all the help and comments with the 66. i finally figured the flood problem out, and now it runs like a champ. i went thru the carb again, still flood. i had noticed earlyer that around the muffler it was quite oily , so i pulled the muffler screen and it was so plugged. i left it out and started the saw and instantly, it ran right up. i put a new screen in it and it runs great now...

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
Husky 556

Started by Spike60 « 1 2 3 » Husqvarna

29 Replies
1607 Views
Last post September 05, 2014, 07:35:49 pm
by SawTroll
husky 254

Started by brokenbudget « 1 2 3 » Husqvarna

28 Replies
913 Views
Last post April 30, 2013, 12:08:04 pm
by SawTroll
husky 55 help

Started by mrbb « 1 2 » Husqvarna

15 Replies
627 Views
Last post July 29, 2013, 07:59:33 am
by mrbb
husky 55

Started by mrbb « 1 2 » Husqvarna

17 Replies
547 Views
Last post September 08, 2013, 10:58:32 pm
by mrbb
6 Replies
291 Views
Last post September 23, 2013, 06:41:51 pm
by Old Iron Logging
3 Replies
250 Views
Last post August 01, 2014, 09:30:09 am
by hadji
8 Replies
495 Views
Last post August 29, 2014, 11:18:29 am
by alex matthew
3 Replies
375 Views
Last post August 30, 2014, 09:00:06 am
by Cut4fun
7 Replies
386 Views
Last post August 31, 2014, 04:35:30 pm
by farmboy
1 Replies
63 Views
Last post December 06, 2014, 01:34:03 pm
by 660magnum