Chainsaw Repair

Suggestions - Announcements - General Off Topic Lounge - Rec Room => Suggestions - Problems - Announcements => Topic started by: SawTroll on December 14, 2011, 06:11:52 am

Title: "Quote" WORKS now
Post by: SawTroll on December 14, 2011, 06:11:52 am
I haven't been able to use the "quote" function in some weeks - is this a common issue, or could it because I am lacking some software on my new computer?
Title: Re: "Quote" not working?
Post by: Cut4fun . on December 14, 2011, 06:38:07 am
I haven't been able to use the "quote" function in some weeks - is this a common issue, or could it because I am lacking some software on my new computer?

The forum software or (something like that  ???) was updated awhile back and I noticed the usual way of quoting quit working for me and others as well. They said it was updated to work with new high speed internet, which I dont have access to.

2 ways to still quote a post.

1. MOS figured out. Just click reply and then click insert quote beside the post you want quoted. Only 1 extra click was added.

2. was to click  Quick reply and then click quote as normal of post you want to quote.

Hope that helps Niko.

Title: Re: "Quote" not working?
Post by: Old Iron Logging on December 14, 2011, 04:52:49 pm
Helps me, I gave up trying.
Title: Re: "Quote" not working?
Post by: SawTroll on December 18, 2011, 03:54:44 pm
I will try that!

I haven't been able to use the "quote" function in some weeks - is this a common issue, or could it because I am lacking some software on my new computer?

The forum software or (something like that  ???) was updated awhile back and I noticed the usual way of quoting quit working for me and others as well. They said it was updated to work with new high speed internet, which I dont have access to.

2 ways to still quote a post.

1. MOS figured out. Just click reply and then click insert quote beside the post you want quoted. Only 1 extra click was added.

2. was to click  Quick reply and then click quote as normal of post you want to quote.

Hope that helps Niko.


  It worked, thanks!   ;D
Title: Re: "Quote" not working?
Post by: CASE5854x4 on December 18, 2011, 04:56:37 pm
I haven't been able to use the "quote" function in some weeks - is this a common issue, or could it because I am lacking some software on my new computer?

The forum software or (something like that  ???) was updated awhile back and I noticed the usual way of quoting quit working for me and others as well. They said it was updated to work with new high speed internet, which I dont have access to.

2 ways to still quote a post.

1. MOS figured out. Just click reply and then click insert quote beside the post you want quoted. Only 1 extra click was added.

2. was to click  Quick reply and then click quote as normal of post you want to quote.

Hope that helps Niko.



Ah HA !!!! good to know as I tried to quote earlier

Steve
Title: Re: "Quote" not working?
Post by: Cut4fun . on February 19, 2012, 04:39:48 pm
others may have missed info
Title: Re: "Quote" not working?
Post by: mweba on February 19, 2012, 05:06:49 pm
others may have missed info

test
Title: Re: "Quote" not working?
Post by: Cut4fun . on February 20, 2012, 01:27:50 pm
others may have missed info

test

Wasnt to painful. 
Title: Quote
Post by: ms460woodchuck on February 25, 2012, 09:08:20 pm
 I click on quote to make a reply on this site and it does not do anything  ??? What am I missing?
Title: Re: Quote
Post by: 660magnum on February 25, 2012, 09:45:46 pm
I click on quote to make a reply on this site and it does not do anything  ??? What am I missing?

Seems to work pretty well?
Title: Re: Quote
Post by: Cut4fun . on February 25, 2012, 10:16:48 pm
I click on quote to make a reply on this site and it does not do anything  ??? What am I missing?

Seems to work pretty well?

I'm going to move this where we talk about how to quote since the update messed up the direct link to do it.  2 other ways
Title: Re: "Quote" not working?
Post by: ms460woodchuck on February 25, 2012, 10:45:24 pm
I click on quote to make a reply on this site and it does not do anything  ??? What am I missing?

Seems to work pretty well?

 With the added click it works fine for me also!!
Title: Re: "Quote" not working?
Post by: Cut4fun . on May 17, 2012, 12:17:18 pm
For all the new ones here lately. 
Title: Re: "Quote" not working?
Post by: Cut4fun . on September 14, 2012, 11:17:00 am
Just noticed the 1 click quote works in PM's but still have to quote post the ways listed above. 
Title: Re: "Quote" not working?
Post by: brokenbudget on September 14, 2012, 11:42:31 am
quote doesn't for me :'(
now i has a sad :-[
Title: Re: "Quote" not working?
Post by: Cut4fun . on September 14, 2012, 12:42:14 pm
[
quote doesn't for me :'(
now i has a sad :-[



The forum software or (something like that  ???) was updated awhile back and I noticed the usual way of quoting quit working for me and others as well. They said it was updated to work with new high speed internet, which I dont have access to.

2 ways to still quote a post.

1. Just click reply and then click insert quote beside the post you want quoted. Only 1 extra click was added.

2. was to click  Quick reply and then click quote as normal of post you want to quote.

Hope that helps


To quote post.
Title: Re: "Quote" not working?
Post by: 660magnum on December 01, 2012, 08:15:56 pm
[
quote doesn't for me :'(
now i has a sad :-[



The forum software or (something like that  ???) was updated awhile back and I noticed the usual way of quoting quit working for me and others as well. They said it was updated to work with new high speed internet, which I dont have access to.

2 ways to still quote a post.

1. Just click reply and then click insert quote beside the post you want quoted. Only 1 extra click was added.

2. was to click  Quick reply and then click quote as normal of post you want to quote.

Hope that helps


To quote post.

The "QUOTE" icon works fine for me and always has. I click on the quote box in the upper right corner of the message I want to reply to and it brings up the editor with the original message with quote brackets at the beginning and end.

I reply below the last quote and click on the "post" icon in the lower right corner.

I have never used the quick reply or insert quote icons.

I use Firefox as a web browser and Ubuntu as a operating system for my ASUS laptop computer.

Cut4fun says he uses Firefox too but that the quote doesn't work for him?
Title: Re: "Quote" not working?
Post by: davbell22602 on December 03, 2012, 05:59:27 pm
The quote doesnt work me either and I have high speed internet from comcast.
Title: Re: "Quote" not working?
Post by: Cut4fun . on December 05, 2012, 06:54:39 am
The quote doesnt work me either and I have high speed internet from comcast.

Here is how to do it for those of us with software glitch.

I haven't been able to use the "quote" function in some weeks - is this a common issue, or could it because I am lacking some software on my new computer?

The forum software or (something like that  ???) was updated awhile back and I noticed the usual way of quoting quit working for me and others as well. They said it was updated to work with new high speed internet, which I dont have access to.

2 ways to still quote a post.

1. MOS figured out. Just click reply and then click insert quote beside the post you want quoted. Only 1 extra click was added.

2. was to click  Quick reply and then click quote as normal of post you want to quote.

Hope that helps Niko.


Title: Re: "Quote" not working?
Post by: davbell22602 on December 05, 2012, 08:28:33 am
But can you quote photos by doing that?
Title: Re: "Quote" not working?
Post by: Cut4fun . on December 05, 2012, 12:58:38 pm
There is so many different way that photos are being posted I dont know if they all will. But the ones that are not embedded I know will.

I will  test here.

(http://i59.photobucket.com/albums/g289/doemaster789/signs/xp3711.jpg)
Title: Re: "Quote" not working?
Post by: Cut4fun . on December 05, 2012, 12:59:23 pm
But can you quote photos by doing that?

There is so many different way that photos are being posted I dont know if they all will. But the ones that are not embedded I know will.

I will  test here.

(http://i59.photobucket.com/albums/g289/doemaster789/signs/xp3711.jpg)
Title: Re: "Quote" not working?
Post by: Cut4fun . on December 05, 2012, 01:07:37 pm
The hosted one will but the embedded one didnt. You just need to click on embedded one  right click and copy and paste link (copy link location link) and then click bottom left insert image above similes and then insert the embedded link there between the [im g] [/im g]

like this
(http://chainsawrepair.createaforum.com/index.php?action=dlattach;topic=592.0;attach=1835;image)
Title: Re: "Quote" not working?
Post by: Eccentric on December 09, 2012, 02:32:28 pm
I haven't been able to use the "quote" function in some weeks - is this a common issue, or could it because I am lacking some software on my new computer?

The forum software or (something like that  ???) was updated awhile back and I noticed the usual way of quoting quit working for me and others as well. They said it was updated to work with new high speed internet, which I dont have access to.

2 ways to still quote a post.

1. MOS figured out. Just click reply and then click insert quote beside the post you want quoted. Only 1 extra click was added.

2. was to click  Quick reply and then click quote as normal of post you want to quote.

Hope that helps Niko.




Success!!!!  The 'quote' button wasn't working for me (just took me to the bottom of the page)..............but the 'insert quote' thing after clicking 'reply' DOES work for me.  Yay. 8)

Now to figure out why I can't get my PB sourced avatar pics to work here.  I was able to get one of my PB sourced pics to show (tried a few), but it wasn't the one I wanted to use and is a crappy pic.  The avatar pics that I've use (and am using) on the 'other' really popular board don't work here............despite their meeting the size requirements.  The 'other' site has stricter/smaller requirements than here.........but no joy.  Strange.....
Title: Re: "Quote" not working?
Post by: Cut4fun on December 09, 2012, 03:16:22 pm
Try using the QUOTE the normal way now. I think I fixed it with help from the forum support people.
Title: Re: "Quote" not working?
Post by: Cut4fun on December 09, 2012, 03:22:15 pm
Try using the QUOTE the normal way now. I think I fixed it with help from the forum support people.

The quote is working and I added the Quick reply option.
Title: Re: "Quote" not working?
Post by: 660magnum on December 09, 2012, 03:26:41 pm
Try using the QUOTE the normal way now. I think I fixed it with help from the forum support people.

The quote is working and I added the Quick reply option.
Seems to still work fine for me
Title: Re: "Quote" not working?
Post by: Cut4fun on December 09, 2012, 03:35:24 pm
Try using the QUOTE the normal way now. I think I fixed it with help from the forum support people.

The quote is working and I added the Quick reply option.
Seems to still work fine for me

Works great for me now too.. Have you tried the quick reply? 
Title: Re: "Quote" not working?
Post by: 660magnum on December 09, 2012, 03:40:47 pm
Try using the QUOTE the normal way now. I think I fixed it with help from the forum support people.

The quote is working and I added the Quick reply option.
Seems to still work fine for me

Works great for me now too.. Have you tried the quick reply? 
This is done in Quick Reply
Title: Re: "Quote" not working?
Post by: Cut4fun on December 09, 2012, 03:41:50 pm
Try using the QUOTE the normal way now. I think I fixed it with help from the forum support people.

The quote is working and I added the Quick reply option.
Seems to still work fine for me

Works great for me now too.. Have you tried the quick reply? 
This is done in Quick Reply

Sweet I'm learning. That could be dangerous
Title: Re: "Quote" WORKS now
Post by: davbell22602 on December 09, 2012, 04:27:26 pm
Try using the QUOTE the normal way now. I think I fixed it with help from the forum support people.

The quote is working and I added the Quick reply option.
Seems to still work fine for me

Works great for me now too.. Have you tried the quick reply? 
This is done in Quick Reply

Sweet I'm learning. That could be dangerous

Works for me now too. Thanks for getting it fixed. Now on to the fix or addition to the forum. LOL
Title: Re: "Quote" WORKS now
Post by: Eccentric on December 09, 2012, 05:59:13 pm
Try using the QUOTE the normal way now. I think I fixed it with help from the forum support people.

Works for me now too! ;D
Title: Re: "Quote" WORKS now
Post by: HMLT360Pro on May 22, 2013, 06:10:15 am
Try using the QUOTE the normal way now. I think I fixed it with help from the forum support people.

Works for me now too! ;D
Test 1,2,3 :o ???
Title: Re: "Quote" WORKS now
Post by: HMLT360Pro on May 22, 2013, 06:17:35 am
Try using the QUOTE the normal way now. I think I fixed it with help from the forum support people.

Works for me now too! ;D
Test 1,2,3 :o ???
Thanks Cut4Fun_! Just one extra click does it! I have 3g- going to 4g, soon! These are my choices here- rural town in Finland! Want 100Meg-going to available soon...
Title: Re: "Quote" not working?
Post by: Bluegill on August 26, 2013, 02:44:41 pm
The quote doesnt work me either and I have high speed internet from comcast.

Here is how to do it for those of us with software glitch.

I haven't been able to use the "quote" function in some weeks - is this a common issue, or could it because I am lacking some software on my new computer?

The forum software or (something like that  ???) was updated awhile back and I noticed the usual way of quoting quit working for me and others as well. They said it was updated to work with new high speed internet, which I dont have access to.

2 ways to still quote a post.

1. MOS figured out. Just click reply and then click insert quote beside the post you want quoted. Only 1 extra click was added.

2. was to click  Quick reply and then click quote as normal of post you want to quote.

Hope that helps Niko.



This is like an over quote! :D
Title: Re: "Quote" WORKS now
Post by: 660magnum on August 26, 2013, 07:40:20 pm
I just click on "Quote" and it places the quote in the editor box and I start typing after the quote.
Title: Re: "Quote" WORKS now
Post by: Cut4fun on February 08, 2014, 12:42:05 pm
Bump for those having troubles quoting the regular way.
Title: Re: "Quote" WORKS now
Post by: gunrac on February 08, 2014, 12:57:44 pm
Bump for those having troubles quoting the regular way.




The second version works......thx
Title: Re: "Quote" WORKS now
Post by: Cut4fun . on October 05, 2014, 12:45:25 pm
Bump for those having troubles quoting the regular way still.
Title: Re: "Quote" WORKS now
Post by: dutchsawdoctor on December 25, 2014, 01:59:05 am
Bump for those having troubles quoting the regular way still.

Still have to open quote in a new field...bump... :(