Author Topic: 1950 wood shark not pumping oil  (Read 651 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline Cut4fun .

  • Administrator
  • Nitro Hotsaw
  • *******
  • Posts: 22076
  • Karma: 548
  • OHIO REDNECK Saw Repair Getter Done
    • Redneck Chainsaw Repair
Re: 1950 wood shark not pumping oil
« on: August 23, 2011, 02:38:08 pm »
I've made a habit of priming the pumps before I put one on any make of saw. Maybe I am just getting lucky.

Did you check that your worm gear was good and turning the plastic gear on pump? Did you check that the bar oiler area was clear from there to the tube going to pump? Blowing out from bar area to where the oiler mounts to tube, making sure it was clear.
REDNECK Saw Repair Getter Done

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
0 Replies
345 Views
Last post April 04, 2012, 09:46:32 pm
by mweba
1 Replies
444 Views
Last post September 29, 2012, 09:23:33 pm
by 660magnum
4 Replies
249 Views
Last post March 16, 2014, 04:47:33 pm
by 660magnum
14 Replies
401 Views
Last post June 08, 2014, 08:00:28 am
by jmester
0 Replies
146 Views
Last post October 13, 2014, 12:54:59 am
by 660magnum
10 Replies
685 Views
Last post June 10, 2015, 10:01:59 am
by srcarr52
3 Replies
596 Views
Last post November 03, 2017, 09:20:30 am
by Cut4fun .
5 Replies
229 Views
Last post November 12, 2016, 10:08:30 pm
by oldpro
7 Replies
203 Views
Last post January 10, 2018, 07:31:01 pm
by dpjones
7 Replies
94 Views
Last post April 05, 2018, 08:24:53 pm
by trail twister