Author Topic: MS390 - problem after locking crank to remove flywheel and change oil pump? Help.  (Read 268 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline Le Maisonniau

  • 3 cube
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: 1
  • Location: France
 ;D  Hi Guys,  perhaps I was a bit premature here.
After about 100 pulls on the cord  :o  it coughed, spluttered, died, then next time coughed a bit longer, lots of smoke and then hey - ho, running - not as sweet as it used to  :-\, then let it idle a bit, cranked it up and checked the oil at end of chain and woo-hoo  oil flowing like a good-un.
Probably due to all the turning around etc etc that messed the fuel flow or pushed some debris some place!!

Happy bunny here now - I'll be giving it a good run out tomorrow as we are 'supposed' to be having a bit of summer.
Cheers guys.
Retired in France
Like Like x 1 View List

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
Stihl MS390

Started by Cut4fun « 1 2 3 » Stihl

22 Replies
4235 Views
Last post December 16, 2015, 07:33:26 pm
by Cut4fun .
44 Replies
3611 Views
Last post February 25, 2012, 10:26:16 pm
by CASE5854x4
4 Replies
989 Views
Last post April 02, 2012, 09:31:29 am
by 2spud
55 Replies
7897 Views
Last post September 21, 2015, 07:42:19 pm
by mikehonda
6 Replies
301 Views
Last post October 11, 2013, 08:32:02 am
by Fish
1 Replies
155 Views
Last post August 22, 2014, 08:33:48 pm
by 660magnum
4 Replies
136 Views
Last post November 22, 2014, 12:00:58 am
by 660magnum
2 Replies
263 Views
Last post December 16, 2015, 02:04:51 pm
by Randy
3 Replies
374 Views
Last post March 18, 2016, 09:02:35 am
by Jason K
3 Replies
148 Views
Last post February 08, 2018, 08:50:19 pm
by mdavlee .