Author Topic: rebuilt 066 wont run  (Read 379 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline 3000 FPS

  • Moderator
  • Nitro Hotsaw
  • *******
  • Posts: 4541
  • Karma: 290
  • Location: Carpenter, Wyoming
Re: rebuilt 066 wont run
« on: February 17, 2014, 07:05:15 pm »
it's getting fuel because it does backfire with flames out of the muffler, almost feels like a timing issue because it backfires every 2 or 3 pulls. Haven't done a pressure/vac test. And i have tries 2 different plugs.

I think your correct the timing sounds off.   

Did you put a different coil on it ?    Also like Fish mentioned earlier, Check the flywheel key.
PP 505, 475, 445.

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
9 Replies
1258 Views
Last post November 05, 2014, 10:35:55 pm
by 67L36Driver
13 Replies
394 Views
Last post November 04, 2013, 05:27:49 am
by alsled
5 Replies
311 Views
Last post April 13, 2014, 11:22:26 am
by KilliansRedLeo
4 Replies
287 Views
Last post July 12, 2014, 05:55:01 pm
by KilliansRedLeo
MS360 Pro wont start

Started by ears54 « 1 2 » Stihl

10 Replies
566 Views
Last post August 16, 2015, 03:37:13 pm
by Cut4fun .
2 Replies
196 Views
Last post September 12, 2015, 09:44:05 pm
by jrdplowing
36 Replies
1585 Views
Last post February 11, 2016, 11:17:11 am
by 3000 FPS
2 Replies
390 Views
Last post December 30, 2015, 03:58:15 pm
by Cat-Face Timber
10 Replies
584 Views
Last post April 09, 2017, 03:28:22 pm
by HolmenTree
11 Replies
2294 Views
Last post June 05, 2017, 02:48:32 pm
by 3000 FPS