Chainsaw Repair

Suggestions - Announcements - General Off Topic Lounge - Rec Room => Suggestions - Problems - Announcements => Topic started by: davbell22602 on August 09, 2013, 08:23:38 am

Title: Site Issue
Post by: davbell22602 on August 09, 2013, 08:23:38 am
I keep getting error message when trying to get the site. It only happens when trying to get on this site. It yesterday night and again this morning around 7:45am eastern time.


Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Title: Re: Site Issue
Post by: Cut4fun . on August 09, 2013, 12:35:06 pm
Happened to me 2 days now in mornings. Something about the servers. Over my head and out of my control.   
Title: Re: Site Issue
Post by: Cut4fun . on August 09, 2013, 12:39:44 pm
Just posted your

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

That I am getting too in a thread to see if they know.
Title: Re: Site Issue
Post by: Cut4fun . on August 09, 2013, 01:18:48 pm
They have been changing settings for 2 days (reason for down time).  If you have this issue tomorrow let me know so I can let them know.

It was every site they serve. Not just this one.  ;)
Title: Re: Site Issue
Post by: Cut4fun on August 10, 2013, 08:37:43 am
I got it again this morning and let them know.

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Title: Re: Site Issue
Post by: Cut4fun . on August 10, 2013, 08:55:44 am
Reply

I am trying many different fixes but is trial and error just have to make changes and hope it does not crash. It seems to crash in the early morning. I would expect more downtime.
Title: Re: Site Issue
Post by: davbell22602 on August 10, 2013, 11:04:08 am
Thanks for the update.

I posted on here since yesterday morning eastern time.
Title: Re: Site Issue
Post by: pete on August 11, 2013, 07:58:24 am
For me I was unable to connect at all thursday night and again last night but friday was fine and tonight no problems
Title: Re: Site Issue
Post by: Cut4fun . on August 13, 2013, 09:53:47 am
Anyone have this happen this morning?

I just posted this question for them.

New one this morning. IF we were able to get to my site at all. Each page took about a minute or more to load for each click of the mouse. Really hard to run a repair forum to help folks out like that.  Finally stopped doing that around 9'ish am.
Title: Re: Site Issue
Post by: 660magnum on August 13, 2013, 01:04:07 pm
I've had only minor episodes of no connectivity.

I had to go somewhere early this morning and was not online.
Title: Re: Site Issue
Post by: Cut4fun . on January 15, 2016, 08:58:39 pm
This Site and all sites on server being hit by big DDOS attack per support
Title: Re: Site Issue
Post by: mdavlee . on January 16, 2016, 07:36:34 am
I wondered why it timed out a few tries last night.
Title: Re: Site Issue
Post by: 3000 FPS on January 16, 2016, 11:48:43 am
I wondered why it timed out a few tries last night.

Same here.
Title: Re: Site Issue
Post by: Cut4fun . on January 23, 2016, 05:45:31 pm
Servers being switched. All drivers pulled and being uploaded by support. Few more days and should be OK.
Title: Re: Site Issue
Post by: Cut4fun on January 23, 2016, 06:47:41 pm
Another day or 2 for everything to load back up they said.   Having to load every site they host that went down on other servers.
Title: Re: Site Issue
Post by: 3000 FPS on January 23, 2016, 09:13:22 pm
I sure like the looks of the new site.   The light background makes everything easy to read.
Title: Re: Site Issue
Post by: Cut4fun . on January 24, 2016, 09:58:19 am
Is it still light for reading on your end Roger. I seen no changes here yesterday in that part.

Also Lost embedded pics from 12-30 through 1-21
Title: Re: Site Issue
Post by: Reddog on January 24, 2016, 10:00:25 am
Got this error when trying to load a pic

"The attachments upload directory is not writable. Your attachment or avatar cannot be saved."
Title: Re: Site Issue
Post by: 3000 FPS on January 24, 2016, 10:08:19 am
Is it still light for reading on your end Roger. I seen no changes here yesterday in that part.

Also Lost embedded pics from 12-30 through 1-21

I believe I have copys of all the pictures that I have posted over the years.
Title: Re: Site Issue
Post by: Cut4fun . on January 24, 2016, 10:42:58 am
Got this error when trying to load a pic

"The attachments upload directory is not writable. Your attachment or avatar cannot be saved."


test
Title: Re: Site Issue
Post by: Cut4fun . on January 24, 2016, 10:43:47 am
43mins after you tried I just embedded one above. Try again and see.
Title: Re: Site Issue
Post by: mdavlee . on January 24, 2016, 04:13:49 pm
The site colors and font changed from yesterday to today. It was a little easier to read yesterday.
Title: Re: Site Issue
Post by: Reddog on January 24, 2016, 05:16:42 pm
test

:edit worked that time.

:)